Szolgáltatásaink

Fogfehérítés

Napjainkban a szép és ápolt fogazat az igényes megjelenés elengedhetetlen része. Harmonikus megjelenést, ápoltságot tükrözve bizalmat ébreszt a külső szemlélőben, magabiztos megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Le kell szögezzük: a fogak színe nem fehér, hanem fog színű. Nem lehet a vakító fehéret természetesnek nevezni. Természetes állapotában a fogakat réteges színrend jellemzi. Más a fognyak színe, más a test és az él árnyalata. Különbség van a metsző fogak kinézete és az őrlőfogak megjelenése között. Nem lehet célunk, hogy messziről is művinek látszó fogszínt generáljunk. Egy-két árnyalattal világosabb tónus viszont ritkán kelt természetellenes hatást.

Az eljárás általános jellemzése

Különféle rendszereket és eljárásokat fejlesztettek ki és vezettek be az élő fogak fehérítésére. Az otthoni fogfehérítés eszköztárában a gélek széles skálája megtalálható, melyek legtöbbje hidrogén-peroxidot vagy karbamid-peroxidot tartalmaz. Mivel a karbamid-peroxid testhőmérsékleten hidrogén-peroxiddá bomlik, a hidrogén-peroxidot tarthatjuk a kulcsvegyületnek mind a fogorvosi rendelőben végzett, mind az otthoni fogfehérítés során. A rendelőben használt anyagok és eszközök a fog felszínére felvitt hidrogén-peroxid aktiválásának módjában különböznek egymástól. A hidrogén-peroxid koncentrációja és a behatási ideje határozza meg a fehérítés hatékonyságát. Ennek következményeként a rendelői fogfehérítés hatékonysága attól függ, hogy milyen hamar aktiválódik teljes mértékben a hidrogén-peroxid és milyen koncentrációban van jelen.

A rendelőnk által kínált fogfehérítő rendszer

Óriási verseny alakult ki a fogfehérítő termékeket gyártó cégek között az egyre nagyobb kereslet miatt. Mi az SDI Limited cég Pola elnevezésű termékcsaládját választottuk, mely hatékony, gyors és biztonságos.

Az eljárás során a fogfehérítő anyagot gyorsan és csak a szükséges mennyiségben visszük fel a fogak felszínére. Emellett a rendszer összetevőinek köszönhetően lehetővé válik az íny és az ajkak érzékeny szöveteinek biztonságos védeleme is.

A Pola Office + termékcsalád 37,5%-os hidrogén-peroxidot tartalmazó fogfehérítő rendszer. Hatását megvilágítás nélkül is kifejti, de a folyamatot gyorsítja egy speciális lámpa fénye, melynek köszönhetően sokkal gyorsabb, mint a versenytársai: mindösszesen 30 percre van szükség egy teljes kezeléshez.

Pola Office+

Kálium-nitrát tartalmának köszönhetően minimálisra csökken a kezelés utáni érzékenység, csak ritkán szükséges egyéb deszenzitizáló termékek alkalmazása.

Sikerráta

Pola poster Megtévesztés lenne azt állítanunk, hogy a fent bemutatott rendszerrel elért eredmények örökké tartanak. Nem lehet megmondani előre, hogy kinek mennyit változik a fog színe. Kávé, dohányzás, színanyagokban gazdag italok és ételek mind-mind ronthatnak a fehérségen. Ezekkel számolnunk kell.

A célunk viszont az, hogy megfelelő kezeléssel és az azt követő gondozással minél tovább tartsuk pácienseink fogát a kívánt állapotban, és így a leghosszabb ideig biztosítsuk a nyugodt és elégedett mosolyt az arcukon.