Szolgáltatásaink

Implantológia

Az első saját kezű implantációt - professzori felügyelet mellett - még 1998-ban végeztem végzős fogorvostan hallgatóként. 2005-ben a MAFIT (Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága) elnöksége előtt megvédtem implantológusi címem, 2007-ben fog- és állcsontsebészeti szakvizsgát tettem. Az elmúlt 14 év alatt több ezer implantátumot ültettem be, melyek 98%-a azóta is a betegeink megelégedésére szolgálnak. Több magyar és külföldi implantációs rendszert is volt alkalmam kipróbálni, használni, míg az elmúlt 4-5 évben már kizárólag MIS műgyökereket használunk kifinomultságuk, letisztultságuk, kiszámíthatóságuk, és precizitásuk miatt.

2010-ben a MIS felkérésére kollégámmal, Dr. Nagy Gergellyel, nívós hazai szaklapokban két esetbemutatást tettünk közzé, 2011-től a MIS hivatalos magyarországi referencia rendelőjeként működünk.
2012-től a MIS szervezésében implantológiai kurzusok tartására kaptunk felkérést Dr. Boda Róbert szájsebész kollégámmal együtt.

Implantációra jelentkező betegeink fogászati kezelése, előkészítése és utókezelése a debreceni Veres Péter u. 40. szám alatt található fogorvosi rendelőnkben történik, ahol a kezelési tervek elkészítésében nagy segítségünkre van az itt működő Siemens digitális panoráma röntgen rendszer.
A beültetéseket külön erre a célra fenntartott, speciálisan felszerelt szájsebészeti kisműtőben végezzük, kollégám, Dr. Nagy Gergely és szakasszisztenseink segítségével.

szájsebészeti kisműtő
Szájsebészeti kisműtő Szájsebészeti kisműtő